...

Eğitim Fakültesi

Öğretmenlik Uygulaması
Eğitim Fakültesinde yürütülen öğretmenlik uygulaması dersleri kapsamında okullarda yapılan uygulamaların, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullar ile işbirliği içerisinde yürütülmesi sağlamak koordinatörlüğümüzün temel görevidir. Bu kapsamda:
  • Öğretmenilk uygulamalarını fakülte ve yüksekokul adına izlemek, geliştirilmesi için gerekli önlemleri almak
koordinatörlüğümüzün sorumlulukları arasındadır.
DUYURULAR
  • 2023-2024 Bahar dönemi okullarda öğretmenlik uygulamaları 26.02.2024-24.05.2024 tarihleri arasında 12 hafta gerçekleştirilecektir. 08.04.2024-12.04.2024 haftasında ara tatil nedeni ile okullara gidilmeyecektir.
  • Öğrencilerimizin ilk hafta okullarına gittiklerinde mutlaka okul idaresi ile görüşerek okula kayıtlı olduklarını kontrol etmeleri gerekmektedir.
  • Öğretmenlik uygulaması listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.