...

Eğitim Fakültesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
05/06/2024

NEVÜ Spor Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine; Nevşehir Valisi Ali Fidan, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özlem Fındık, Prof. Dr. Şahlan Öztürk ve Prof. Dr. Mutluhan Akın, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, protokol üyeleri, Nevşehir İli Kalkınma ve Üniversite Yaptırma Yaşatma Vakfı yönetim kurulu üyeleri, ilçe kaymakamları, protokol üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, hayırseverler, akademik ve idari personel, öğrenciler, aileleri ve davetliler katıldı.

Fakülte ve Meslek Yüksekokullarından  dereceyle mezun olan öğrencilere hediye ve başarı belgeleri NEVÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özlem Fındık, Prof. Dr. Şahlan Öztürk ve Prof. Dr. Mutluhan Akın, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç, Fakülte Dekanları ve MYO Müdürleri tarafından verildi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Şevki Aydın, Fakülte birincileri RPD ABD öğrencisi Şeyma Çevik ile Sınıf Öğretmenliği ABD öğrencisi Şule Ebrar Yılmaz, Fakülte ikincileri RPD ABD öğrencileri Selvi Sezin Kaya ile İlayda Gökçe Solak ve Fakülte üçüncüleri Sınıf Öğretmenliği ABD öğrencileri Gizem Tanbay ile Merve Demirbaş'ı kutlayarak başarılarının devamlarını temenni etti.