...

Eğitim Fakültesi

NEVÜ Öğrencilerinden “24 Kasım Öğretmenler Günü”ne Özel Etkinlik
01/12/2023

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlama etkinlikleri kapsamında öğrencilerin sahne aldığı şiir dinletisi, koro ve skeç gösterilerinden oluşan program düzenledi.  

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu’nda düzenlenen programa; NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahlan Öztürk, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Şevki Aydın, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akpınar, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bengü Aksu Ataç, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

NEVÜ Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Kübra Şengül tarafından organize edilen etkinlikte sahne alan Türkçe Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri, ömrünü eğitime adamış ve emekli olan bir öğretmene karşı öğrencilerinin göstermiş oldukları vefayı konu olan skeç gösterisinde bulundu. Türkçe Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinden Hümeyra Arvas’ın “Dünya’nın Bütün Çiçekleri” ve Simla Oyan’ın “Bir Öğretmen Olacak” adlı şiir dinletileri ile devam eden etkinlik,  öğrencilerin müzik dinletileri ile son buldu.  

Program sonunda öğretmen adayı öğrencileri böyle anlamlı bir günde sergilemiş oldukları performanslarından dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, kendilerine teşekkür belgesi verdi.