...

Eğitim Fakültesi

Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Önkayıt İlanı
23/02/2016

Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Duyurusu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 2016 Pedagojik Formasyon Bahar Dönemi için ön başvurular başlamıştır. Son başvuru tarihi 28 Şubat 2016 saat 17:00’dir.

Başvuru yoğunluğu dikkate alınarak kontenjanlar daha sonra belirlenecektir.

2012 ve daha öncesi girişli olup belirlenmiş bölümlerdeki mezun olabilecek durumda olan  son sınıf öğrencileri (diğer üniversitelerde dahil)  ve mezun öğrenciler (diğer üniversitelerde dahil) başvuru yapabilecektir (Şu anda 3. sınıf olan öğrenciler kesinlikle başvuru yapamazlar).  Kesin kayıtlar yapılırken girdiğiniz bilgiler doğrultusunda belgeler istenecek ve uyuşmaması halinde kaydınız geçersiz sayılacaktır. Değerlendirmelerde diploma notunuz dikkate alınacaktır. Diploma notları 4’lük sisteme göre girilecek, çeviri tablosu olarak da YÖK’ün çeviri tablosu dikkate alınacaktır.

Eğitimin birinci dönemi 2016 Mayıs ayında, ikinci dönemi 2016 Eylül ayında başlayacak olup sertifikalar Şubat 2017 atamalarından önce verilecektir.

DİKKAT

Birinci Dönem 7 Teorik ders uzaktan eğitim ile verilecektir. İkinci dönem uygulamalı dersler yüz yüze yapılacaktır (Bu derslerden Öğretmenlik Uygulaması hafta içi, diğer iki ders haftasonu bir gün olacaktır).

Formasyon ücreti, YÖK’ün 3 yıldır uygulamakta olduğu ücret olan 2054 TL olup 1. Taksit tutarı (1027 TL) kesin kayıt sırasında, 2. Taksit tutarı (1027 TL) ise 2016 Eylül ayında yatırılacaktır.

 Başvuru için tıklayınız.

DUYURULAR