...

Eğitim Fakültesi

Pedagojik Formasyon Eğitimi Başvuru
03/12/2015

Üniversitemize bağlı fakültelerin  4. Sınıflarından mezun olan, 4. Sınıf öğrencilerimiz, 4. Sınıf Açık öğretim öğrencileri (Açıköğretim Fakülteleri ve İlitam öğrenci dahil)ve diğer Üniversitelerden mezun olan öğrencilere  yönelik olarak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı düzenlenecektir. Program Güz dönemi ve Bahar dönemi olarak iki aşamada gerçekleşecektir.

Programa hangi bölüm öğrencilerinin katılıp katılamayacağı ile ilgili bilgiye Yüksek Öğretim Kurumunun  İnternet sayfası  Formasyon linkinden ulaşılabilir. Üniversitemize ayrılan kontenjan 1000 kişi olup bu kontenjanın en az %25'i diğer Yüksek Öğretim Kurumlarındaki öğrencilere ayrılacaktır.


Kontenjan fazlası başvurularda öğrencilerin diploma notu veya genel ağırlıklı not ortalamasına; eşitlik olması durumunda ise doğum tarihi günümüze en yakın olan öğrenciye öncelik verilecektir.

Kayıtlar öncelikle online alınıp daha sonra başvuru talebine göre kontenjanlar belirlenerek kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi yayınlanacaktır. Ön Başvurular online olarak 4-7 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru Adresi: http://formasyon.nevsehir.edu.tr/

NOT:

1. Programdaki teorik dersler UZAKTAN EĞİTİM yolu ile verilecektir.

2. Linkte belirtilen bölümlere başvurular alınacaktır.

3. Programla ilgili her türlü açıklama, duyuru  internet sitemizden yapılacaktır.

DUYURULAR